29 mars med goda och dåliga nyheter.

Vi börjar med de halvdåliga:
Håkan Juholts särbo är fälld för bedrägeri. Jag kan inte se hur det skulle vara dåligt för Håkan himself, men bedrägerier är ingenting vi tycker om. Det är hans sambo som pysslat med det här fifflet, utan hans vetskap, och inte han själv. Alltså: låt det vara. Hon är dömd och snipp snapp slut så borde den historien vara över. Har man avtjänat sitt straff så har man. Det hade varit en annan sak om det varit Håkan Juholt som genomfört de här bedrägerierna, men nu är det inte det. Punkt slut. Det pratas om att Juholt borde ha informerat valberedningen och blabla, men vad spelar det för roll egentligen? Han har inte gjort något fel, så varför skulle det påverka hans trovärdighet? För faktiskt, hur intresserade är vi av Håkan Juholts käraste egentligen?
.
Så har vi nyheten som jag inte kan specificera:
Regeringen föreslår till riksdagen att vi ska skicka Gripenplan till Libyen. Planen ska användas för att upprätthålla flygförbynszonen, och inte för att attackera markmål. Det här är nog bra, tror jag. Vi måste liksom hjälpa till i den här katastrof-kampen. Jag är helt emot våld av alla de slag, men Khadaffi måste bort. Så enkelt är det.
.
Den goda nyheten:
Åsa Romson och Gustaf Fridolin föreslås om språkrörskandidater för Miljöpartiet! Kunde inte bli bättre, om någon undrar vad min åsikt till det hela är.
.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/juholt-om-sarbons-bedrageri
http://www.dn.se/nyheter/politik/juholts-sarbo-falld-for-bedrageri
http://www.dn.se/nyheter/varlden/formell-forfragan-om-gripenplan
http://www.dn.se/nyheter/politik/fridolin-och-romson-foreslas-bli-nya-sprakror
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gripenplan-till-libyen_6048201.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/valberedningen-borde-fatt-veta_6048311.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/miljopartiet-foreslar-nya-sprakror_6047983.svd

Kommentarer
Postat av: Lars-Erick F

Du glömmer en sak. Riksdagen har röstat igenom FRA-lagen. Den bygger på sociogram, dvs kollar vårt umgänge. En särbo är mycket nära....

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2011/03/juholt-hans-sarbo-hans-fallskarm-och.html

2011-03-29 @ 13:43:29
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2011
Postat av: Jonas

Du glömmer att sambons beteendemönster sätter Juholt´s eget omdöme i fokus, om man gör anspråk på landets högsta post bör man inte ha en ( 11 bedrägerier dömd) partner som inte kan skilja på mitt o ditt.

2011-03-29 @ 14:20:01
Postat av: Nalle

Låt Juholt vara för det här. Och självklart är det bra att Sverige bistår FN med militär hjälp i form av JAS-plan. Ghaddafi är en mördare och tyrann som måste bort, sådana går det inte att diskutera med. Men nu är ju FNs och Natos främsta plikt att skydda civila från att bli slarvsylta, något hela världen ska ställa sig i ledet för och motverka. JAS är på rätt plats i rätt tid. Måtte de komma hem helskinnade de som åker ner.

2011-04-02 @ 18:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0